prietenie

Viața este un dulce rai, iar cheia de la poartă este frumusețea sufletului...o viață plină de iubire , va avea si spini, dar o viață fără iubire nu va avea niciodată trandafiri...!

joi, 26 mai 2011

Secretul din ochii lor: Sexualitatea masculina si cele 4 tipuri de temperament

Ochii albastri – temperament masculin melancolic
Ochii albastri sunt un indiciu al temperamentului melancolic. Barbatul cu ochii albastri este sensibil, timid, comportamentul sau tradand lipsa de incredere in sine. Este taciturn si nu ii place sa vorbeasca despre persoana sa. Are o viteza de reactie scazuta si nu isi sustine cu suficienta convingere opiniile. Stabileste cu greu contactul cu ceilalti si intampina dificultati in a se adapta schimbarilor sau circumstantelor noi. Se supara extrem de usor, este perfectionist si are asteptari inalte si exagerate atat de la propria persoana, cat si de la ceilalti. Nu ii place sa iasa in evidenta si nici sa vorbeasca despre experientele sale. Are nevoie de sustinere si sprijin din partea celorlalti. Secretul din ochii lor: Sexualitatea masculina si cele 4 tipuri de temperament
Sexualitate: Barbatul melancolic nu concepe actul sexual fara emotii, gesturi, cuvinte frumoase, o legatura emotionala puternica intre parteneri. Din viata sa sexuala lipsesc de multe ori pasiunea si spontaneitatea. Este un barbat tandru care are nevoie de afectiune si care ofera afectiune. Este romantic si atent la dorintele sexuale ale partenerei sale, deseori plasandu-le inaintea celor proprii. Nu sare peste preludiu caci urmareste ca actul sexual sa fie desavarsit… cel putin din punct de vedere emotional. Are rabdare, insa nu are initiativa. In intimitate, prefera ca partenera sa vina cu propunerile. Experimentele erotice nu il incanta, preferand afectiunea si tandretea pe care le presupune o relatie stabila.
Ochii verzi – temperament masculin flegmatic
In structura temperamentala a barbatului cu ochii verzi predomina temperamentul flagmetic. Prin urmare, posesorul ochilor verzi este o persoana echilibrata, calma, rabdatoare, individualista. Are un farmec aparte, iar faptul ca este serios si tacut ii invaluie persoana intr-o aura de mister. Pune mare accent pe detalii, este meticulos si comod. Ii place sa traiasca la maxim fiecare moment, insa asa cum isi doreste el, in functie de propriul ritm. Chiar daca pare lent in miscari, este o fire pasionala si isi traieste intens sentimentele. Stapan pe sine, ii place sa aiba totul sub control. Isi controleaza emotiile, iar iesirile sale nervoase sunt rare. Este precaut si atent in ceea ce face. Atasat de tabieturile si principiile sale, renunta cu greu la ele. Daca i-ai castigat increderea, o ai pentru totdeauna.
Sexualitate: Barbatul cu ochii verzi este cu siguranta un barbat senzual. Metodele sale de seductie sunt lente si premeditate, insa sigure. Ii place sa urmeze cu exactitate toate etapele iubirii, fara a sari vreuna din ele. Actul sexual este extrem de important pentru el si nu va ezita sa se bucure la maximum de fiecare moment in parte. Nu este foarte energic, insa stie cu siguranta cum sa faca o femeie sa se simta iubita. Orgoliul sau este imens. Chiar daca nu va recunoaste acest lucru tine mult la performantele sale sexuale. Este fidel in momentul in care reuseste sa se convinga pe sine ca iubeste persoana respectiva.
Ochii caprui – temperament masculin sangvinic
Ochii caprui tradeaza un temperament predominant sangvinic. Barbatul care are ochii caprui este un barbat plin de energie si vioiciune, iute si hotarat in gesturi si miscari, cu o personalitate puternica si placuta. Ii place diversitatea, avand tendinta de a se plictisi repede sau de a deveni instabil. Esecurile nu il demoralizeaza si are capacitatea de a o lua de la capat. Este ambitios, insa ii lipseste uneori determinarea. Transmite optimism si buna dispozitie celorlalti. Secretul din ochii lor: Sexualitatea masculina si cele 4 tipuri de temperamentInvata cu usurinta lucruri noi, adaptandu-se cu rapiditate schimbarilor. Este sociabil, prietenos si leaga cu usurinta prietenii. Din cauza lipsei sale de consecventa, este caracterizat ca fiind schimbator si superficial. Este atras de noutate si inedit, iar monotonia si activitile bazate pe rutina il plictisesc rapid. Deseori, din cauza lipsei sale de rabdare si implicare, proiectele sale, chiar daca sclipitoare, raman nefinalizate.
Sexualitate: Intr-un cuplu, barbatului cu ochii caprui ii place sa joace rolul initiatorului, dar si al dominatorului. Uraste rutina sexuala, iar sexul conventional nu ii trezeste interesul. Diversitatea nu trebuie sa ii lipseasca nici pe plan sexual. Din acest punct de vedere, acest barbat nu concepe sa excluda provocarile din viata sa sexuala. Este deschis experimentelor erotice, este impulsiv, vesnic in cautarea femeii care il poate ajuta sa isi dezvolte sexualitatea. Fidelitatea nu il caracterizeaza in mod natural. O percepe ca pe un compromis pe care trebuie sa il faca de dragul persoanei iubite.
Ochii negri – temperament masculin coleric
Barbatul cu ochii negri are un temperament predominant coleric. Dispune o fire energica si impulsiva, aflandu-se intr-o permanenta agitatie si neliniste. Dinamic, ii place sa se implice in activitati multiple si sa aiba in permanenta o ocupatie. Pentru ca nu-si poate controla sentimentele, iesirile sale temperamentale sunt destul de frecvente. Este predispus starilor oscilante, trecand cu usurinta de la entuziasm la deprimare, de la optimism la cel mai crunt pesimism. Se face cu usurinta remarcat atunci cand se afla intr-un grup si isi impune cu usurinta si naturalete opiniile personale si punctul de vedere. Este pasional, lipsit de echilibru interior, zbuciumat, irascibil, iute in gandire si gesturi. Isi ia deciziile cu rapiditate si promptitudine. Poate fi extrem de orgolios sau mandru.
Sexualitate: Predominant coleric, barbatul cu ochii negri va avea o viata sentimentala si sexuala tumultoasa. Asteptarile sale de la o partenera de viata sunt inalte. Partenera sa trebuie sa-l cucereasca, sa-l ravaseasca, sa-l seduca in permanenta. Barbatul cu ochii negri are o imaginatie bogata in dormitor si pare a dispune de o energie inepuizabila. Acest barbat are tendinta de a domina intr-un cuplu. Este patimas si iubitor, amator de experiente erotice inedite. Este posesiv. Adora sa se mandreasca cu partenera sa, insa este susceptibil crizelor de gelozie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu