prietenie

Viața este un dulce rai, iar cheia de la poartă este frumusețea sufletului...o viață plină de iubire , va avea si spini, dar o viață fără iubire nu va avea niciodată trandafiri...!

marți, 27 septembrie 2011

Eva si Dumnezeu

Cica intr-o zi, in Rai, Eva L-a strigat pe Dumnezeu:
- Am o problema.
- Ce necazuri ai Eva?
- Stiu ca m-ai creat, m-ai instalat in gradina asta frumoasa, ai pus si toate animalele astea frumoase, plus sarpele asta care ma face sa ma prapadesc de ras... dar nu sunt deloc fericita...
- Cum asa?, raspunde Dumnezeu din inaltimi
- Ma simt singura si m-am scarbit de cate mere am mancat de plictiseala...
- Bine Eva, in cazul asta am o solutie, voi face un barbat pentru tine.
- Ce e acela barbat?
- Un barbat va fi o creatura imperfecta, cu destule neajunsuri. Va fi mincinos, te va insela, va fi plin de sine, ce mai, iti va cam crea probleme... Va fi insa mai rapid si mai puternic decat tine, ii va placea sa vaneze si sa omoare tot felul de vietati. Va avea un aspect destul de simplu, dar ca sa nu te plangi ii voi da o forma care sa-ti satisfaca anumite nevoi, intelegi ce vreau sa spun... Prea destept nu va fi, se va distra luandu-se la bataie sau dand cu piciorul intr-o chestie rotunda pe care o tot fugareste. Ca sa faca ce trebuie va fi nevoie sa-ti ceara tie sfaturi.
- Suna bine, zise Eva, dar am o banuiala ca mai e ceva.
- Il primesti cu o conditie
- Care?
- Pai cum iti spuneam, va fi cam vanitos, arogant si narcisist, asa ca va trebui sa-l lasi sa creada ca... l-am creat pe el primul. Si mai ales nu uita, ramane secretul nostru, asa ca de la femeie la Femeie !!!

2 comentarii: