prietenie

Viața este un dulce rai, iar cheia de la poartă este frumusețea sufletului...o viață plină de iubire , va avea si spini, dar o viață fără iubire nu va avea niciodată trandafiri...!

duminică, 23 octombrie 2011

lectiile iubirii

Lectia a I-a
Umpleti cupa inimii voastre cu iubire si revarsati din ea peste intreaga Creatie Divina, apoi priviti ce se intampla ! Daca vedeti ceea ce va place, inseamna ca ati reusit.
Lectia a II-a
Priviti prin ochiul inimii voastre catre toate fiintele ! Daca acestea se opresc cel putin pentru o clipa privindu-va cu blandete, inseamna ca cupa inimii voastre este mereu plina si are ce revarsa ...
Lectia a III-a
Aduceti peste altarul inimii voastre
pacea mult dorita si cand va veti simti plini de ea, revarsati-o peste cei ce
n-o cunosc ! Daca locul revarsarii primeste pacea, lectia este invatata cu adevarat.
Lectia a IV-a
Daca simtiti pacea unui loc, priviti prin ochiul inimilor voastre si vedeti cine o intareste !Descoperirea sa nu va tulbure. Puneti si voi zidirea voastra locului Binecuvantarii; asa pacea se va intari !
Lectia a V-a
Daca gandul vostru intalneste gandurile celor de langa voi fara sa lase tulburare,
pastrati tacerea, dar lasati gandul sa vorbeasca ... Comuniunea s-a realizat
Lectia a VI-a
Deschideti cai catre cei ce va cauta, primiti ce vi se da, dar folositi-va cuvantul spre implinirea unor fapte! Daca rezultatul este cel dorit, veti multumi pe cei ce v-au gasit.
Lectia a VII-a
Cinstiti pe cei mici si pe cei mari cu aceeasi masura a iubirii, in orice loc v-ati afla ! Cautati esenta trairii lor si veti gasi aceeasi radacina ca a voastra ..!
Lectia a VIII-a
Daca simtiti ca izvorul inimii voastre umple cu iubire templul celor ce sterpi sunt prin trairea lor, faceti-o pana ce si acestia vor revarsa iubirea ca si voi !
Lectia a IX-a
Daca roua diminetii voastre nu aduce rasaritul peste chipurile acelora ce va
ies in cale, nu va tulburati. Veni-va ziua rasaritului si-n pasul lor, de roua
diminetii voastre va revarsa la fel si pentru ei ...
Lectia a X-a
Daca Lumina cuvantului vostru s-a lasat deja peste locul asteptarii, nu va mai intoarceti la timpul dinaintea hotararii, pentru a reveni! Lasati ce s-a luminat sa raman timpului sau.
Lectia a XI-a
Cand pasul vostru simte greutatea urcusului, aduceti peste calea voastra puterea vointei si renuntarea nu va va mai gasi !
Lectia a XII-a
Daca va aflati in fata unui om plin de pasiuni grosiere si cupa inimii voastre este plina de iubire, chiar de veti simti valul dorintei lui ca va atinge, nu trebuie decat sa revarsati iubirea catre gandul sau si se va linisti.
Lectia a XIII-a
Gasiti versul cantarii ce nu raneste fapta bunavointei si pacea descchideti-va drumul cautarii celor ce vor Lumina...!
Lectia a XIV-a
intoarce-ti-va prin pasul retrairii,
la visul fiecarui gand ce trece-n timp si impacati-va cu el; sters sa fie din
cartea vietii. Asa doar veti ramane vii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu