prietenie

Viața este un dulce rai, iar cheia de la poartă este frumusețea sufletului...o viață plină de iubire , va avea si spini, dar o viață fără iubire nu va avea niciodată trandafiri...!

sâmbătă, 29 octombrie 2011

o clipa de adevar

cat dureaza viata?

cat dureaza dragostea?

cat dureaza un vis?

Nimeni nu poate sa opreasca timpul sau sa-l dea inapoi.Dar toti il calculam…Adunam secundele,minutele …scadem anii si ii inmultim, dar rezultatul nu ne ajuta cu nimic. Totul se poate termina intr-o clipa.O poveste de dragoste se poate infiripa intr-o clipa,printr-o simpla privire.

Despartirea dureaza o vesnicie- toate acele amintiri care te bantuie si momentele in care ti-e dor … insa intr-o singura clipa de luciditate oamenii realizeaza ca nu mai au nimic in comun si drumurile lor se despart .

Viata…toti o consideram un numar de ani, cateva albume cu poze si de cele mai multe ori rodul unei iubiri.Toate se sfarsesc intr-o clipa.Un accident, o boala incurabila sau un moment in care nimic in jurul nostru nu are sens si decidem sa ne lasam invinsi.

Fiecare clipa in care o poveste de dragoste se sfarseste, fiecare clipa in care oamenii spun DA in fata lui Dumnezeu, fiecare clipa in care o mama isi tine pentru prima data copilul in brate, fiecare clipa in care ne privim in oglinda si nu ne regasim…nu poate fi scrisa, citita sau pictata .O simtitm doar aici, in interior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu