prietenie

Viața este un dulce rai, iar cheia de la poartă este frumusețea sufletului...o viață plină de iubire , va avea si spini, dar o viață fără iubire nu va avea niciodată trandafiri...!

joi, 27 octombrie 2011

o definitie

Intr-o furtuna, pentru a rezista si a creste, copacul este cel care se apleaca dupa cum bate vantul.
E un motto dupa care m-am ghidat mereu.Dar nu o definitie...
Nu prea am cum sa dau o definitie a iubirii, pentru ca iubirea evolueaza mereu, se reinventeaza, e atat de complexa. Nu stiu cati percep iubirea cum trebuie, si nici nu prea ma intereseaza, imi e de ajuns sa stiu ca iubesc si sunt iubit.
Iubirea adevarata se construieste in timp. Iubesti cu adevarat atunci cand greselile partenerului nu ti se par de nesuportat . Atunci cand stii sa ierti si nu poti sa vezi iubirea decat ca avand chipul ei .
Iubirea adevarata e cea ce vine din suflet , un sentiment placut , cald , plin de culoare.Dragostea nu vine din obligatie vine din inima . De multe ori iubirea inseamna bataia inimii ca un gong , care nu se opreste la vederea sau gandul la persoana iubita . "Cine are capacitatea de a se indragosti, poate avea mereu incredere in iubire si în valoarea omului de care s-a îndragostit".( Octavian Paler )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu