prietenie

Viața este un dulce rai, iar cheia de la poartă este frumusețea sufletului...o viață plină de iubire , va avea si spini, dar o viață fără iubire nu va avea niciodată trandafiri...!

joi, 29 decembrie 2011

aminteste-ti...

În timp ce un om isi schimba roata la maşina nouă, baietelul lui de 4 ani a luat o piatra ascuţită si a inceput sa zgârie aripa maşinii. Mânios, barbatul a luat mâna copilului şi l-a lovit peste ea de multe ori, fără să-şi dea seama ca avea în mână o cheie. La spital, copilul si-a pierdut toate degetele din cauza numeroaselor fracturi. Când si-a văzut tatal... copilul a intrebat cu ochii plini de durere: "Tati, imi vor creşte degetele la loc?". Barbatul a ramas impietrit de durere; s-a intors la masina si a lovit-o de mai multe ori. Devastat de propriile lui fapte... stand in fata masinii s-a uitat la zgarieturi; baietelul scrisese: "TATI, TE IUBESC".

Mânia si Dragostea nu au limite; alege-o pe cea din urma pentru a avea o viata minunata ... Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii pentru a fi iubiti. Dar problema lumii de astazi este ca Oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite...

In timpul anului care vine, sa fim atenti si sa ne amintim: Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oameniii pentru a fi iubiti. ! Aminteste-ti mereu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu